top of page

Leuk en leerzaam managementboek, must have!

Wil je genieten van alle ervaringen rondom managers dan is het boek Baas boven Baas een aanrader. Een reis door Paul's loopbaan bij overheid, familiebedrijf, beursgenoteerde onder​neming, MKB en Zorg. Bureaucratie, familietrekjes, shareholders value en iedereen is niet verantwoordelijk in de Zorg...

Een leerzaam boek dat vooral gaat om macht en spelletjes. Narcisme en domheid bij management. Met als boodschap dat je als werknemer vooral van je laat horen en macht tegengaat. Samen hard werken, samen winnen en vieren. Beschreven zijn rattenstreken, intriges en dom machtsmisbruik, anekdotisch en vooral met de boodschap hoe het samen beter kan. Leerzaam en vermakelijk!

www.boekscout.nl ISBN: 978-94-022-2816-8  € 20 incl verzending (ook bij bol.com)


Praktisch boek voor een Beter Leven

Paul Baas heeft vanuit zijn ervaring en expertise als coach een holistisch methode ontwikkeld om Mensen Beter te maken. Mensen Beter te maken in relaties, bij het vinden van een nieuwe baan of om beter in je vel te zitten. Samen met jou pakt hij belemmeringen en/of vaste patronen aan waar je energie, relaties of werk door verliest of zelfs ziek van kan worden. Op zoek naar waar je energie van krijgt, zorgt hij er voor dat je weer je eigen wijsje zingt!

Paul gebruikt hiervoor eenvoud en nuchter verstand om een veelvoud van problemen op te lossen. Hij neemt je mee in zijn ervaringen en hoe hij zich staande heeft gehouden. Hij legt het simpel uit want zo zegt hij 'dan snap ik het zelf ook'. De nieuwste methoden voor persoonlijke groei die hij gebruikt worden toegelicht. Dit boek is een praktische handreiking voor een ieder die een Beter Leven nastreeft. In de hoop dat het boek voor jou een inspiratiebron zal zijn. Paul dankt de vele coachees die het pad naar een Beter Leven met hem zijn aangegaan.

Zing je eigen wijsje, voor een Beter Leven, energiek, blij, gezond en aanstekelijk voor je omgeving. Heb je belangstelling, stuur dan een bericht: pbaas@ziggo.nl

Boek € 25 incl verzending. Samen met een persoonlijkheids assessment met uitleg € 95 (excl BTW).

Trajecten

  • Life Coaching
  • Outplacement 
  • On-the-job coaching
  • Executive Search, Werving & Selectie professionals HBO+
  • Re-integratie en Jobcoaching
  • Loopbaanadvies ism Loopbaanadvies Centrum Nederland (NCOI) 
  • Assessor Ervaringsprofiel en BOC trajecten (Beroeps-Overstijgende-Competentiestandaard)  EVC NL (NCOI)

Partners

Search, W&S, Outplacement, Interim Management: just you and me (Paul Baas)

Loopbaancoaching landelijk: www.loopbaanadviescentrumnederland.nl

Ervaringsprofiel en BOC: www.evc-centrum-nederland.nl

(Groeps)training, Familieopstelling en Walking-In-Your-Shoes: www.jblt.nl en www.wiys.nl

Mediation en coaching (Gezondheidszorg): www.laurensbaas.nl (Auteur van boek 'Hoe dokters beter kunnen worden')

Coaching en Consultancy: Beter met Baas (4 professionals uit gezin Baas) voor MKB directies en familiebedrijven.

bottom of page